Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Beatleskväll med Gopa, Snitt och Lars

15 oktober, 2016 kl. 19:00

- 200 SEK

Tre herrar som delar en passionen för stämsång och harmonier framfört med förkärlek för ”det enkla uttrycket” dvs med akustiska gitarrer, bas och röster! Med musik som präglat dem sedan 60-talet när musiken kändes fri, ärlig, trovärdig och stämningsfull! Enkel att ta till sig och som blev tidlös i sin form! Alltså en Goping, en Orsakarl och en Moraman som strålar samman i skön musik!

Anders ”Gopa” Mattson har lirat med bland andra Leksandslåt & vänner, Luffarorkestern och Sometimers! Han har hörts på otaliga bröllop, fester och kalas i hela Dalarna samt är även en Cornelistolkare av rang!
Putte Snitt har ända sen barnsben underhållit med fantastiskt gitarrspel i grupper såsom Boströmmarna, the Wobblers, Bite, Pelle Lindströms and the Heydukes, En omodern trea mfl mfl mfl. En MUSIKALISK MÅNGSYSSLARE AV RANG! Ända sedan han hörde ”Please please me” 1962 är han en obotlig Beatlesfan och behärskar de flesta låtarna från Lennon/McCartney katalogen!
Lars ”Flaco” Kronquist orginalmedlem i Bite sedan 1986 samt till vardags i Svenne Rubins sedan 1996! Spelat i Masarna, Rockvärk, Wobblers m.fl. Har tributbanden Creedence Clearwater Survival och the Duckwalkers (Chuck Berry-band!)

Gopa, Snitt & Lars vill bjuda på en innehållsrik musikafton med mer eller mindre kända guldkorn från musikens gyllene åldrar!
Tre stämmor, två gitarrer, en bas – VÄLKOMNA!!!

Med reservation för ändringar


Observera att medlemskap krävs för att besöka våra medlemskvällar.
Du måste betala detta senast dagen innan föreställningen som du tänker besöka.

Medlemskap kan inte lösas i entrén när man besöker ett arrangemang som kräver medlemskap.


Förhandsbokning avslutad!
Eventuella restplatser säljs vid entrén


Detaljer

Datum:
15 oktober, 2016
Tid:
19:00
Pris:
200 SEK
Evenemang Kategori:

Arrangör

Kulturföreningen Ejnar

Detaljer

Datum:
15 oktober, 2016
Tid:
19:00
Pris:
200 SEK
Evenemang Kategori:

Arrangör

Kulturföreningen Ejnar